2020. jan 23.

Schobert Norbi és a párkapcsolatok

írta: Beszélj!
Schobert Norbi és a párkapcsolatok

 

Tévedett vagy csak paraszt volt a csavó?

A legnagyobb baj az, hogy amit mondott, abban van igazság. Ott kúrta el, hogy az anyukákat találta be. Alapvetően, amit mondd, hogy az emberek egy kapcsolatban képesek elkényelmesedni és hízni, az igaz. Minden párkapcsolat első éve az, amikor minden meseszerű, hiszen itt bizonyítani kell, hogy te vagy a jó választás.  Sok a program, mindenkit érdekel minden, egészségesen eszik mindenki meg minden faszom. Emberi természet, hogy amikor már biztonságban érezzük magunkat, akkor hatra dőlünk, hogy pipa. Na itt szokott elkezdődni a baj.

Párválasztás egyszerűen.

Párkapcsolati szinten nézve az emberek bizonyos pontok alapján választanak társat. A legtöbb embernek a külső az egyik legfontosabb tényező, így évek múltán felteszi magának a kérdést, hogy: tuti ebbe az emberbe szerettem bele? Hiszen a motiváció valamikor az volt, hogy egy szexi, igényes nő/férfi legyen mellette. Ezt, ha már nem kapja meg az illető, akkor valóban leindul az elhidegülés. A párválasztás alapja, hogy bizonyos pontok alapján keressük életünk párját. Ha ezek a pontok mennek a kukába, akkor valószínűleg a kapcsolat is.

Akinek ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt megy tönkre a kapcsolata (hízás, kopaszodás stb), az örüljün, hogy megszabadul egy nyomorulttól. Ilyenkor látszik, hogy a menekülő fél nem az embert szereti, hanem a testet, amit egy darab húsnak tekint a piacon.

Vannak esetek, amikor nem tűnik fel a párodnak, hogy változott valami, mert hulla szerelmes. Ez a jó kapcsolat. Egyik ismerősöm átment ezen az elmúlt évben. 10 éve házas, leült átgondolni, hogy miért vette el azt a nőt, illetve ugyan az van-e még mellette. Kicsit parázott, hogy: "jesszus, hát nekem világ életemben szép nő kellett". A csávónak nem tűnik fel, hogy a feleségén van pár műtéti heg, ami mások szerint rossz helyen van, csúnya stb. Szóval, ha elég erős a kapcsolat, akkor a motiváció megmarad, hiszen az egy-egy motiváció mellé igen sok dolog fog társulni egy dinamikus kapcsolatban.

Fel a fejjel hölgyek! Eleve szürreális, hogy növekszik bennetek egy kis kölyök, ami egy elég kis résen bújuk ki. Félelmetes, hogy Ti ezt végig tudjátok csinálni! (A férfiak belehalnának).

Ja és amúgy a férfiak hamarabb szarnak bele egy kapcsolatba, hiszen ő megszerezte a nőt, innentől kezdve minden egyéb dolog a nőre hárul.

Szólj hozzá

szerelem kapcsolat őszintén schobert