2020. jan 29.

Mennyire álszentek a heteró faszik?

írta: Beszélj!
Mennyire álszentek a heteró faszik?

Pénzért bármit?

Nincs ettől szórakoztatóbb dolog. Boncolgatva ezt a témát megint két dologhoz lyukadunk ki. Az erkölcshöz és a kapzsisághoz. Kellenek ezek vagy sem? Van egy jó cikk a neten, amit egy meleg pornós adott anno. Az van benne, hogy ezekben a filmekben nagyon sok a heteró férfi, akik sokkal több pénzt kapnak, mint a heteró pornóért. Valakinek simán megy, de a legtöbbnek szüksége van némi potencianövelőre, hogy a több órás forgatást megcsinálja. Ez ugye abszolút természetes, hiszen heteró, miért vonzódna másik férfihoz? De akkor mi az anyjáért van ott? Az nem egy punci. Jaaa, mert a pénz annyira kellett, hogy jó volt az a segglyuk is punci helyett. Ilyen ez a pop szakma.

Az ismertség előtti sötét korszak

Egyre több „ismertebb” emberről derül ki, hogy bizony ő is kiverte (magának vagy másnak), pucsított vagy éppen bedugta egy srácnak. Jön a nagy hangoskodás a médiában, netes oldalakon stb. Magyarok vagyunk, ezért rögtön ugatni kell, illetve véleményt alkotni. Pár napon belül jön is a válasz, hogy: „nagyon kellett a pénz, rossz időszak volt az életemben, meghalt az aranyhalam stb.”. Életem…nem utalt a főnököd fizetést? Rossz az irodai munka? Más opció nem volt arra, hogy átvészeld a szarokat?

332554_dollar_cimlet.jpg

Én abszolút elhiszem, hogy a gyors pénz az jó. De akkor ne legyen már előadva, hogy itt mindenki mekkora heteró macsó. Elítéli a melegeket, de velük dolgozik. Miért? Az emberek imádják szemen köpni magukat egy kis pénzért. Ezek szerint lehetsz te akkora heteró, mint a lófasz, akkor is csak az árban kell megegyezni. Persze-persze nem, dehogy is. Kíváncsi lennék, ha eléd terítenének pl. 3 millió kp-t, akkor mit csinálnál, ha tudod, hogy csak be kell kapnod egy farkat, vagy neked akarják bekapni. Bár szerintem elég lenne 2-300 ezer is.

Az a baj ezzel, hogy az ilyen embereknek eszébe nem jut az, hogy dolgozzon. Keresi a legkönnyebb megoldást, amivel sokat kereshet. Bevállalnak pár fotózást, kiverést majd szexet is. Igen sajátos módja ez a vállalkozásnak. Boldogan élnek azzal a pénzzel, amit ezzel keres. Erkölcsileg hol tarthatnak ezek az emberek? Mi az érték számukra? Este pedig a nőjét dugja…

Néhány példa

Gyúrós gyerek? Láttad már dolgozni? Videóban persze haha, de amúgy? Az nem életcél, hogy a pornód miatt felkerülsz a TV műsorra. Volt 2 jó éve és most kuka. Megérte? Anyagilag biztos, de cserébe lejáratta magát csomó ember előtt. Bár nem túl eszes, szóval nem is okvetlen a homi pornóval égette magát. Az a durva, hogy ez a szerencsétlen simán kereshetne jól egy normális munkából is, mert a súlyzókhoz ért.

TV show nyertes? Szerintem nála unalmasabb és jelentéktelenebb ember nem nagyon van. A videója sem kavarta fel a népet, annyira nem érdekelt senkit. Megnyerte azt a fost és annyi. Előtte sem és azóta sem dolgozik. Csodálatos élet.

tv.jpg

Ask.fm/Facebook szájhős? Hát ő volt az a heteró fiatalember, akit keményen megdugtak. Az előző két példa legalább arról szólt, hogy nem őket, hanem ők. Itt is elő lett adva, hogy kellett a pénz, válságban volt a cipőm, elrabolták az önbecsülésem és pénz kellett stb. De neki is több ilyen filmje készült. Ilyen sokszor kerül valaki padlóra? Ennyiszer kell szembe köpnöd magad, hogy kimássz a szarból? Ugyan már. Szimplán szereti a faszt.

Éljenek az álszentek

Az emberek alaptermészete ilyen. Ha pénzről van szó, sok minden megfordul az ember fejében. Megértem, hogy senki nem akar a Tescoban vagy a mekiben állni 2 Ft-ért. De ha kell akkor kell. A legtöbb ember elvből azt mondja, hogy: Nincs az a pénz amiért én másik faszhoz nyúljak. Pedig van. Ez ugye megint a kapzsiság, erkölcs és az önbecsülés hármasa. Nem mellesleg elég sok heteró árulja a testét gazdag fasziknak. �

Szólj hozzá

őszintén álszent heterók pénzértbármit